eur:
389.21
usd:
363.88
bux:
68145.13
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Élesedik a döntő az NBA-ben

Már csak egy győzelem szükséges a Boston Celticsnek ahhoz, hogy a címvédő Los Angeles Lakersszel szemben kiharcolja az elsőséget az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).

A keleti alakulat a párharc magyar idő szerint hétfő hajnali ötödik mérkőzésén hat ponttal verte nyugati riválisát, ezzel 3-2-re vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó sorozatban.

Eredmény, döntő, 5. mérkőzés:
Boston Celtics-Los Angeles Lakers 92-86

Az állás: 3-2, a Boston javára

A hatodik és - ha szükséges - a hetedik mérkőzést Los Angelesben játsszák.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

A Portfolio Csoport idén tavasszal is megrendezi a GEN Z Fest-et: május 9-én az Akváriumban a fókusz újra a mesterséges intelligencián, a pénzügyeken, a környezetvédelmen és a jövő kihívásain lesz. A fesztivál Delfinek között című programjában három mentor várja a fiatal felnőttek vállalkozásait és ötleteit, hogy egy 15 perces pitchet követően tanácsokkal és megoldási javaslatokkal támogassák őket. A jelentkezés holnap zárul!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×