eur:
390.81
usd:
365.01
bux:
68314.26
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Gera: Még mindig éhesek vagyunk a sikerre

A Hamburg elleni elődöntős párharc után is vissza szeretne térni az észak-német városba Gera Zoltán és csapata, a Fulham, vagyis az angol alakulat döntőbe akar jutni a labdarúgó Európa Ligában.

Többek között erről beszélt a magyar támadó abban a terjedelmes interjúban, amelyet a Fulham honlapja közölt a német bajnok VfL Wolfsburg legyőzését követően.

"Óriási siker ez a csapatnak és a klubnak egyaránt - kezdte az értékelést a 63-szoros válogatott futballista, aki a németországi, csütörtöki összecsapás első percében gólpasszt adott Bobby Zamorának, a találkozó egyetlen találatát szerző csapattársnak. - Tökéletesen játszottunk, egyszerűen mindent jól csináltunk, teljességgel rászolgáltunk a győzelemre."

"A mérkőzés előtt sokat beszélgettünk arról, hogy gyorsan gólt kellene lőni, főleg azok után, hogy előző este megnéztük a Manchester United-Bayern München összecsapást. Az a találkozó jó példa volt arra, hogyan is kell kezdeni egy mérkőzést, igaz, a manchesterieknek nem sikerült jól befejezniük" - tette hozzá Gera.

A Fulham az elődöntőben ismét német csapattal találkozik, mégpedig belga Standard Liege-t búcsúztató Hamburggal.

"Fantasztikus dolog, hogy ott vagyunk a legjobb négy között. Búcsúztattuk az előző kiírás győztesét, a Sahtar Donyecket, legyőztük a Juventust, most pedig a német bajnokot múltuk felül. Még mindig éhesek vagyunk a sikerre, szeretnénk kétszer játszani Hamburgban" - mondta Gera, arra célozva, hogy a döntőre is a német kikötővárosban kerül majd sor.

A magyar futballista remekül szerepel az Európa Ligában, öt gólja mellett, három gólpasszt is jegyez.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×