eur:
395.68
usd:
366.59
bux:
65688.77
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Overdose áldott állapotba került és mutogatta magát

Mikóczy Zoltán háromnapos hoppegarteni ünneplés végeztével nyilatkozott a PannoniaOverdose.hu-nak. Születésnap, négyezer csokitojás, felvezetés tízezer látogató előtt, Brandenburg miniszterelnöke és egy ferences rendi szerzetes, aki a húsvéti misét Overdose miatt bliccelte el.

Overdose-t legutóbb tavalyelőtt vezettétek fel a Kincsem Parkban úgy, hogy ugyan ezrekkel találkozott, de versenyt nem futott. Húsvét vasárnap a hoppegarteni pálya közönsége is találkozhatott vele a szezon első versenynapján.

Lényegesen többen voltak a pályán, mint amit a szervezők vártak, ők ezt egyértelműen Overdose-nak tulajdonították. Legalább 10-12 ezer ember jött ki aznap.

Hogy fogadta Overdose ennyi ember jelenlétét? Az elmúlt időszakban kényesen vigyáztatok rá, hogy mindig kevesen legyenek körülötte, korábban pedig hónapokig szinte egy istállóba elzárva élt.

Tartottam tőle, hogy nagyon felhúzza magát, mintha versenyre készülne, de óriási meglepetésemre szinte élvezte a helyzetet, ahogy körözött, egyre inkább mutogatta magát. Kiteljesedett, érett lóként viselkedett, nem került a nála szokásos verseny előtti ideges állapotba. Látszott rajta, hogy kedvére volt a sok ember és a felfokozott hangulat.

Később azért, ha itt lesz az ideje, tudni fogja, hogy már nem csak magát kell mutogatnia?

Mivel nem volt rajta se nyereg, se zsoké, érezte, hogy ez most valami más, ez még nem az a pillanat.

Akkor ez volt a születésnapi buli?


Pénteken délután érkeztem Hoppegartenbe, akkor én köszöntöttem egy kis meglepetéssel, másnap a versenyszervezők leptek meg engem egy rövid születésnapi partival, természetesen Overdose nélkül, mert ő ez alatt is a felkészülési munkáját végezte. Itt találkoztam Michael atyával, aki ferences rendi szerzetes, és Anglia talán legismertebb Overdose-rajongója. Kifejezetten Overdose miatt látogatott Hoppegartenbe. Õ volt, akinek közreműködésével Tony Blair miniszterelnöki pályafutása végeztével áttért a protestánsról a római katolikus hitre. Még a húsvét vasárnapi misét is kihagyta, hogy láthassa Overdose-t a délelőtti tréning közben, amit természetesen nem lehetett elhalasztani a felvezetés miatt.

Bár megértjük, de azért reméljük, nem lesz baja belőle...


Még a versenynap előtt, talán ezt bepótolandó, szűk körben, a pálya szélén celebrált nekünk. A felvezetés előtt még ráengedték a jelen lévő gyerekeket a pályára, ahol négyezer elrejtett csokitojás várta őket.

Mindet megtalálták?

Remélem igen, jobban zengett a lelátó, mintha versenyt futottak volna. Mire pedig Overdose-t felvezették a jártatóban, annak a környéke is megtelt teljesen. Jelen volt Matthias Platzeck, Brandenburg tartomány miniszterelnöke és a magyar nagykövet is, sőt, az egyik berlini hetilap buszokkal hozta olvasóit a felvezetésre. Michael atya Overdose-t és a jártatóban jelenlévőket is megáldotta, a futamok csak ezután kezdődtek.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×