eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Elviselhetetlen körülmények Újpesten?

A skót sajtó is cikkezik Willie McStay távozásáról Újpestről. A Daily Record egy forrásra hivatkozva azt írja, a skót tréner fantasztikus munkát végzett a csapatnál, de a pénzügyi gondok lehetetlenné tették a helyzetet. Kovács Zoltán, az Újpest sportigazgatója annyit közölt: az igaz, hogy vannak nehézségeik, de az nem, hogy hónapok óta nem utaltak fizetést.

Willie McStay visszatér a Celtichez, miután lemondott az Újpest labdarúgó-csapatának vezetőedzői posztjáról - írja a Daily Record című lap. A skót lap szerint a lila-fehér együttesnél pénzügyi gondok vannak, a játékosok január óta nem kaptak fizetést.

Az újság emlékeztet rá, a Celtic tartalékcsapatától érkezett skót tréner a nyáron került Újpestre, és az alakulatot a második helyig (ősszel állt ebben a pozícióban a csapat), valamint a Magyar Kupa elődöntőjébe vezette. A télen azonban megváltoztak a dolgok a klubvezetésben, új sportigazgató érkezett Kovács Zoltán személyében.

A Daily Record egy budapesti forrásra hivatkozva azt közli, McStay fantasztikus munkát végzett, de a játékosok nem kaptak fizetést, és egy vagy két futballistának már az autóját is el kellett adnia, hogy etetni tudja családját.

"Willie elviselhetetlen körülmények között és nagy nyomás alatt dolgozott, amelyet egyik edző sem bírt volna ki" - idézi a meg nem nevezett forrást a lap.

A skót újság úgy tudja, McStay visszatér a Celtichez, és a megbízott edző, Neil Lennon segítője lesz.

Az Újpest hétfőn mutatta be az együttes új vezetőedzőjét, Mészöly Gézát. A sajtótájékoztatón reagált a leírtakra Kovács Zoltán, a lila-fehérek sportigazgatója. A sportvezető kiemelte: az igaz, hogy vannak nehézségeik, de az nem, hogy hónapok óta nem volt fizetés. "Az autó eladásáról szóló történet hazugság. Amennyire én tudom, egy játékosunk gondolkodik azon, hogy eladja az autóját, de neki nincs családja. Meg kell jegyeznem, hogy február végén és március végén is volt fizetés" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×