eur:
390.79
usd:
365.55
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Magyar csatár a jövő csillagai között

A kétszeres válogatott támadóról, Szalai Ádámról közöl írást a tehetséges fiatalokat bemutató rovatában a világ egyik legnevesebb labdarúgó-szaklapja, a World Soccer legfrissebb száma.

A lap kiemeli, a magyar csatár a Real Madrid B csapatától került a Bundesligában szereplő Mainhoz. A német klub már tavaly nyáron le akart csapni Szalai Ádámra, de végül csak januárban tudták kölcsönbe megszerezni fél évre, azzal az opcióval, hogy nyáron végleg is megvásárolhatják. A Mainznak 1,5 millió eurót kell fizetnie a támadóért, ha igényt tart rá, és mivel elég sok lehetőséget kap, várhatóan marasztalják a német élvonal újoncánál.

A World Soccer megemlíti, a Dortmund is érdeklődött Szalaiért, ráadásul 2 millió eurós ajánlattal állt elő, de Thomas Tuchel edző személye döntő volt a csatár számára, ugyanis a trénerrel már Stuttgartban is együtt dolgozott.

A lap kitér arra is, Szalai Ádám több poszton tud szerepelni, és bár elég magas, a technikája is rendben van. A World Soccer szerint a magyar válogatott csatárnak arra van szüksége, hogy valahol stabilan számoljanak vele.


A jövő sztárjai rovatban kiemelten foglalkoznak Hajnal Tamás dortmundi klubtársával, Mats Hummelsszel, valamint az Ajax 22 éves tehetségével Gregory van der Wiellel is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Elképesztő negatív áramár született Magyarországon, ami még komoly problémákhoz vezethet

Elképesztő negatív áramár született Magyarországon, ami még komoly problémákhoz vezethet

Minden idők második legalacsonyabb áramára alakult ki ma a magyar áramtőzsdén a holnapi munkaszüneti napra mínusz 108,16 euró/megawattórás szinten, ami a 6000 MW feletti beépített naperőmű kapacitás, a napsütéses idő és a munkaszüneti nap kombinációja mellett született. Ez, és az elmúlt napokban kialakult mínusz 40-60 euró körüli napközbeni árszintek még komoly következményekkel járhatnak a naperőmű piac egyes szereplői, illetve az ipari energiafogyasztók számára is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×