eur:
389.09
usd:
364.04
bux:
68080.25
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Egy baseballcsapat lepipálta a Realt és Barcelonát is

A New York Yankees baseballcsapata a legjobban fizetett sportegyüttes - derül ki az összesített adatokból.

A 2009-ben az észak-amerikai baseball-bajnokságot megnyerő Yankees tagjai átlagosan közel 90 ezer fontot kerestek hetente, vagyis 4,7 millió fontot egy évben (egy font jelenleg 297 forintot ér). Az együttes sztárja, Alex Rodriguez egymaga több mint 20 millió fontot visz haza évente.

A Real Madridnál 4,2 millió font volt az éves átlagos jövedelem, míg a másik spanyol sztárcsapatnál, a Barcelonánál 4,1 millió. Roman Abramovics tulajdonos sem fukarkodik a Chelsea labdarúgóival, a londoni együttesnél 3,59 millió font az éves átlagos kereset.

A legjobban fizetett NBA-csapat a Dallas, a texasiaknál 3,55 millió fontot keres egy kosárlabdázó átlagosan, míg a Los Angeles Lakersnél 3,4 milliót visznek haza.

A legjobb 12 között 7 NBA-együttes található, míg a Bangalore krikettcsapatnál is átlagosan 3 millió font a fizetés.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×