eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Mélyütés Beckham számára

Fabio Capello szerint lesújtó hír David Beckham számára, hogy nagy valószínűséggel ki kell hagynia a nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot, miután vasárnap este Achilles-ín-sérülést szenvedett az AC Milan Chievo elleni olasz bajnoki mérkőzésén.

"Meg kell várnunk a vizsgálatok eredményét, de jelenleg úgy tűnik, hogy nem lesz ott a vb-n. - mondta hétfőn az angol válogatott olasz szövetségi kapitánya. - Beszéltem vele a vasárnapi meccs után, és teljes támogatásomról biztosítottam. David egy ízig-vérig profi, aki nagyon keményen dolgozott azért, hogy felkészüljön a vb-re, azaz ha ki kell hagynia, az mélyütés lesz számára."

A 34 éves középpályásnak minden valószínűség szerint elszakadt az Achillese a bal lábában, emiatt hétfőn Finnországba, Turkuba utazott, ahol a terület egyik legelismertebb szakembere, Sakari Orava megműti. A sebész az ilyen jellegű sérülésekről azt mondta: körülbelül három-négy hónap elteltével lehet elkezdeni labdába rúgni, illetve játszani, de a korábbi erőállapot visszanyeréséhez, maximális erejű rúgások, erőteljes ugrások kivitelezéséhez további egy hónap szükséges.

Beckham egy ártalmatlannak tűnő szituáció után jobb lábán ugrálva ment le a pályáról, majd hordágyon szállították el.

"Nagyon sajnálom Davidet, sajnálom, hogy megsérült" - tette hozzá Capello.

A dél-afrikai lenne a 115-szörös válogatott Beckham negyedik világbajnoksága, ő lehetne az első angol futballista, aki négy vb-n szerepel. A szigetországból eddig három-három alkalommal Beckham, Bobby Moore és Peter Shilton volt világbajnoki résztvevő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×