eur:
394.24
usd:
370.36
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Maradona már Dél-Afrikában van

Diego Maradona személyesen akarja megtudni, milyen körülmények várják az általa irányított argentin labdarúgó-válogatottat a jövő nyári, dél-afrikai világbajnokságon, ezért küldöttség élén Pretoriába utazott.

Az egykori sztárfutballista végigjárja mindazokat a helyeket, amelyeket a június 11. és július 11. közötti sportági csúcstalálkozón használni fog a csapata.

A szövetségi kapitány öt napot szán a miliő feltérképezésére, így a leendő szálláshelyére, de megtekinti azt a létesítményt is, ahol a vb egyik aranyesélyeseként emlegetett együttese csoportmérkőzéseit vívja. Felkeresi továbbá azt sowetói stadiont, ahol a világbajnokság nyitó- és zárómérkőzését rendezik.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×