eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

"Nevezzék meg a felelősöket!" - követelik a Fradi hajdani klasszisai

"A korábbi ferencvárosi labdarúgók elhatárolódnak a Diósgyőr elleni, szombati bajnoki mérkőzésen történt rendbontástól, egyúttal kérik volt klubjuk vezetését, valamint a magyar hatóságokat, nevezzék meg a felelősöket, és teremtsenek olyan környezetet, amelyben ismét családi szórakozássá válhat egy-egy mérkőzés."

Többek között ez áll abban a felhívásban, melyet vasárnap estig 35 egykori FTC-futballista - köztük Albert Flórián, Fenyvesi Máté, Szűcs Lajos, Rákosi Gyula, Bánki József, Bálint László, Szokolai László, Ebedli Zoltán, Dzurják József, Telek András és Hrutka János - írt alá.

"110 éves klubunk történetének minden sikerét közösen írtuk, mi játékosok a pályán, szurkolóink a stadionban, a csapatunkat szerető rajongók határon innen és túl. A Ferencváros neve az elmúlt évszázadban az egységről, az összefogásról szólt. Klubunk mai válságának nem lehet kizárólag a labdarúgók gyenge szereplése az oka, hiszen fordult már elő ilyen korábban is. Ugyanakkor a garázda, felelőtlen, magukat szurkolónak nevező személyek a legmélyebb erkölcsi válságba taszíthatják szeretett egyesületünket" - vélik az aláírók, akik kérik további hajdani játékostársaik, hogy álljanak melléjük, közönségüktől pedig erkölcsi támogatást remélnek.

Az FTC-DVTK mérkőzés szombaton a 65. percben - a vendég együttes 3-1-es vezetésénél - szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×