eur:
385.48
usd:
354.29
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Az ősz rangadója és fővárosi derbi az NB I-ben

Nagy múltra visszatekintő fővárosi derbi, valamint a címvédő és a listavezető csatája is szerepel a labdarúgó NB I 12. fordulójának műsorában.

Szombaton az egyik legnagyobb múlttal rendelkező rangadót, az Újpest-MTK mérkőzést rendezik meg a labdarúgó élvonalban. Ez lesz a két csapat 200. összecsapása, ennél többször, csak az Újpest-Ferencváros (205) mérkőzést rendezték meg Magyarországon. Az eddig lejátszott 199 találkozón 76 újpesti győzelem mellett 48 döntetlen és 75 kék-fehér siker született, a gólkülönbség 340-346.

A vasárnapi Videoton-Debrecen találkozó az ősz egyik legnagyobb rangadójának számít, miután a székesfehérváriak jelenleg vezetik a pontvadászatot, ám a Bajnokok Ligájában szereplő, a bajnokságban negyedik hajdúságiak a vesztett pontok tekintetében jobban állnak, mivel három mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

A pénteki nyitómeccsen a Zalaegerszeg 1-0-ra nyert a Honvéd otthonában, a vereség után a kispesti klub szerződést bontott a vezetőedzővel, Sisa Tiborral. A Honvéd a 15. helyen áll.

A 12. forduló programja:

Péntek:
Honvéd-ZTE 0-1
Szombat:
Újpest-MTK Budapest 15
Haladás-Vasas 17
Pápa-Nyíregyháza 17
Diósgyőri VTK-Paks 17
Győri-Kaposvári Rákóczi 17
Kecskemét- Ferencváros 17:30
Vasárnap:
Videoton- Debrecen 17:30

Címlapról ajánljuk
Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

A védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt közölte, hogy Robert Fico állapota nagyon komplikált, és a miniszterelnök az életéért harcol.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×