eur:
389.04
usd:
361.52
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Ronaldo még mindig örül, ha a Man United győz

Cristiano Ronaldo még mindig szereti a Manchester Unitedet, és ha teheti, megnézi volt csapata meccseit a televízióban.

Meggyőző teljesítménnyel kezdett a Real Madridban Cristiano Ronaldo, ám a portugál aranylabdásnak emellett arra is marad ideje, hogy figyelemmel kísérje korábbi csapata, a Manchester United teljesítményét.

"Amikor csak tudom, megpróbálom megnézni a United meccseit a tv-ben. Még mindig érdekel, hogy mi történik az Old Traffordon. Bár most már a Real játékosa vagyok, még mindig örömmel tölt el, ha a volt csapatom győz" - mondta a 24 éves labdarúgó, aki nyáron 94 millió euróért került Madridba.

A portugál támadó szerint azzal, hogy most már honfitársa, Nani több lehetőséget kap a manchesterieknél, igazolhatja, mennyire jó játékos.

"Rendszeresen beszélünk telefonon. Nani egy kiváló játékos, és jó látni, hogy a szurkolók is kezdik elismerni a képességeit. Pár éven belül a világ legjobbjai között emlegetik majd" - tette hozzá Ronaldo.

Címlapról ajánljuk
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza
Aréna

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×