eur:
389.43
usd:
361.86
bux:
68656.33
2024. május 7. kedd Gizella

Három nap alatt négy játékossal erősített a Loki

Hétfőn újabb két labdarúgó, Laczkó Zsolt és Mirszad Mijadinoszki kötelezte el magát a Bajnokok Ligájára készülő Debrecen csapatához, amelynek így kialakult végleges kerete az őszre.

A Vasastól érkezett Laczkó esetében már vasárnap megszületett a megállapodás, de a szerződés aláírása hétfőn történt. A korábban Görögországban és Angliában is megfordult játékos öt évre írt alá, s leigazolási ügyletének keretében Szilágyi Péter, a debreceni csapat támadója egy évre kölcsönbe került Angyalföldre. A DVSC honlapján cáfolta a Laczkó esetében a médiában megjelent 54 millió forintos vételárat.

A svájci Sionból érkezett Mijadinoszkit négy évre igazolta le a Loki. A védelem közepén és bal oldalán is bevethető futballista tavaly kölcsönben Újpesten szerepelt.

Szombaton megállapodtak az olasz másodosztályban szereplő Bresciával Feczesin Róbert kölcsönvételéről, vasárnap pedig a válogatott Szélesi Zoltán írt alá egyéves megállapodást a Lokihoz.

Címlapról ajánljuk
Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×