eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Cvzitkovics: Nem akarunk a csoport pofozógépe lenni!

A Debrecen játékosa, Czvitkovics Péter azzal lenne elégedett, ha a Bajnokok Ligája csoportkörének hat meccsén 4-5 pontot szerezne a klubja. A hajdúsági együttest az ötszörös BL-győztes angol Liverpoollal, a francia Lyonnal, és az olasz Fiorentinával sorsolták össze.

Örül a labdarúgó Bajnokok Ligája-sorsolás eredményének Czvitkovics Péter, ám úgy érzi, kaphattak volna szórakoztatóbb ellenfeleket is, a játékos szerint azonban a Liverpool pályáján, az Anfield Roadon is hatalmas élmény lesz játszani.

A Lyonról szólva a középpályás az InfoRádiónak elmondta: beszélt az Anderlechtben játszó Juhász Rolanddal, aki szerint a francia csapat - amely a holland együttest búcsúztatta a selejtezőben - akár a végső győzelemre is esélyes lehet.

Czvitkovics Péter megjegyezte: a Debrecennek a legnagyobb sansza az olasz Fiorentina ellen lehet.

A játékos hangsúlyozta: nem szeretnének a csoport pofozógépe lenni. "Mindenki meg akarja mutatni, hogy mit tud, nincs vesztenivalónk. Bízom benne, hogy tudunk győzelmet elérni, és pontokat szerezni" - fűzte hozzá a futballista, aki azzal lenne elégedett, ha a hat meccsen négy-öt pontot képes lenne összeszedni a hajdúsági együttes.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×