eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Elképesztő Ronaldománia: 80 ezren a bemutatáson

Telt ház, vagyis 80 ezer szurkoló előtt mutatták be hivatalosan Cristiano Ronaldót a Real Madrid stadionjában. A portugál sztár a 9-es mezben játszik ősztől.

A 24 éves aranylabdás sztár hétfő reggel érkezett a spanyol fővárosba, magángépe egy Madridhoz közeli, katonai repülőtéren landolt. Ronaldót ezután egy magánklinikára szállították, ahol sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton.

Délután a portugál klasszis együtt ebédelt Jorge Valdano sportigazgatóval, és a királyi klub korábbi legendáival. Az ebéden részt vett Eusebio is, akit Ronaldo a példaképének tart.

Este hivatalosan is aláírta szerződését a Reallal a portugál labdarúgó. Ennek értelmében hat évig lesz a madridiak játékosa, és évente 13 millió eurót fog keresni.

A Santiago Bernabéu Stadionban este 9-kor kezdődött a hivatalos bemutatás, de az aréna már közel egy órával korábban megtelt. Ezzel újabb rekord fűződik Ronaldo nevéhez, hiszen 80 ezren még nem voltak egy futballista bemutatásán sem. A korábbi csúcsot az argentin Diego Maradona tartotta, akit 1984-ben 75 ezer szurkoló köszöntött Nápolyban.

Ronaldót méltatta Florentino Pérez klubelnök, majd negyed 10 körül megjelent a játékoskijáróban a portugál aranylabdás, akit óriási üdvrivalgás köszöntött. A 24 éves támadó a 9-ez mezben fog szerepelni a Realban.

A Manchester Unitedtől 94 millió euróért érkezett klasszis megismételte, gyerekkori álma válik valóra, hogy a Real Madridban szerepelhet, majd egy Hajrá Madrid kiáltással tüzelte a közönséget. Néhány kiválasztott autogramot is kapott a sztártól, dekázott párat, majd több tiszteletkört tett a stadionban Ronaldo.

A portugál aranylabdás mellett a Real Madrid játékosa lett a nyáron Kaká, Karim Benzema és Raúl Albiol. Négyükre több mint 200 millió eurót fizetett ki Florentino Pérez.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×