eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Rosberg ismét szárnyalt, Räikkönen alatt megállt a Ferrari

Újabb apró sikert könyvelhetett el a Williams-csapat és Nico Rosberg. A német pilóta megnyerte a Formula-1-es Ausztrál Nagydíj utolsó szabadedzését is, és mivel pénteken is ő volt a leggyorsabb, rendkívül magabiztosan várhatja az időmérőt.

Rosberg három ezredmásodperccel utasította maga mögé Jarno Trullit, a Toyota olasz edzésmenőjét. A harmadik az angol Jenson Button (Brawn GP) lett, megelőzve a brazil Felipe Massát (Ferrari).

A tavalyi év második helyezettje az egyetlen az első hatban, akinek az autója nem vitatott diffúzorral érkezett Melbourne-be, a három érintett istálló autóját ugyan jóváhagyták, a Fellebbviteli Bizottság április 14-én tárgyalja az ügyet, ugyanakkor az első két futam eredménye már nem változik.

Massa elsősorban a Ferrari megbízhatatlansága miatt aggódhat, hiszen csapattársa, a finn Kimi Räikkönen alatt hidraulikus probléma miatt néhány kör után megállt az autó, és a 2007-es világbajnok a táblázat alján végzett.

A BMW (9-10.) és a McLaren (11-12.) valamelyest javított pénteki csapnivaló teljesítményén, míg a Renault rendkívül gyengén muzsikál az Albert Parkban: a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso Räikkönen mellett csak az olasz Giancarlo Fisichellát (Force India) és csapattársát, a brazil Nelsinho Piquet-t tudta maga mögé utasítani. Az időmérő edzés 7 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×