eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Szalai: Madridban a Liverpoolnak is nehéz dolga lesz

Nem került be a Real Madrid Liverpool elleni szerda esti labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésre készülő keretébe Szalai Ádám. A királyi gárda tartalékcsapatában, a Castillában szereplő támadó az InfoRádiónak azt mondta: a Santiago Bernabeu stadionban a Liverpool nem számíthat könnyű mérkőzésre.

A Real Madrid A-listáján nevezett játékosa, Szalai Ádám nem került be a madridi mérkőzésre készülő keretbe. A csatár az InfoRádiónak elmondta, mivel még bajnoki meccsen sem ülhetett a királyi gárda kispadján, így nem volt valószínű, hogy egy ilyen fontos meccsen debütálhat.

Szalai Ádám ezzel együtt óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy a neves játékosok mellett őt is nevezték a BL tavaszi idényére, de a klubnál nem ígérték neki, hogy pályára is léphet a kupasorozatban. A magyar támadó elmondta: a felkészülése nem változott az utóbbi időben, továbbra is a harmadik ligás Castillánál edz.

A Liverpool elleni szerda esti csúcsderbitől azt várja, hogy egy jó meccsen a Real győzzön. Mint mondta, a spanyol együttes mellett szól, hogy 9 meccses győzelmi sorozat van mögötte, és hazai pályán, a Bernabeu stadionban egyik ellenfél sem számíthat könnyű meccsre. Szalai Ádám ezzel együtt dicsérte a Vörösök támadóját, Fernando Torrest, aki szerinte bármelyik pillanatban képes gólt szerezni.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 14:10
×
×
×
×