eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Spitz: Kilenc aranyat is nyerhetne Phelps

Mark Spitz szerint egy ember lenne képes legyőzni Michael Phelpst - úgy hívják, Mark Spitz.

Az 1972-es müncheni olimpián hét aranyérmet szerzett amerikai úszó szerint ha egy medencében versenyezhetne a nála 35 évvel fiatalabb Michael Phelpsszel, tudná, hogyan kell megverni. Hozzátette: Phelps is tudná, mit kellene tennie, hogy legyőzze őt, így valószínűleg döntetlennel érne véget a viadal.

Michael Phelps mind a nyolc számában győzött Pekingben, ezzel megdöntötte Spitz müncheni rekordját. Az amerikai csodaúszó 14 olimpiai elsőséggel immár minden idők legsikeresebb olimpikonja.

Mark Spitz szerint a 23 éves delfinember azonban még többre lehet képes, és 2012-ben megcélozhatja a kilenc aranyérmet is egy olimpián. München hőse szerint Phelps még 200 méteres hátúszásban is esélyesként indulhatna el.

Az 58 éves amerikai legenda szerint ugyanakkor Michael Phelpsnek több pihenőre lenne szüksége a számok között, hiszen Pekingben is előfordult, hogy 27 perccel az egyik úszása után ismét a rajtkőre kellett állnia.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×