eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Elbúcsúzott Kiss és Aubéli

96 kilogrammos Kiss Gergely és a 120 kilogrammban érdekelt Aubéli Ottó is befejezte szereplését a pekingi olimpia szabadfogású birkózóversenyeinek utolsó napján.

Az orosházi Kiss a 16 között három menetben kikapott a világbajnoki bronzérmes Kurban Kurbanovtól. Az üzbég a nagy csatában annyira elfáradt, hogy következő meccsén egyetlen pontot sem tudott csinálni az azeri Hetag Gazjumov ellen, így nem vitte be a magyart a vigaszágra.

A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes Aubéli a negyeddöntőben a 2000-es nyári játékok orosz bajnokával, a már szlovák színekben versenyző David Musulbesszel szemben maradt alul két menetben. A 36 éves, kétszeres vb-első ellenfelet a folytatásban simán megverte a címvédő üzbég Artur Tajmazov, így ő sem juttatta tovább Aubélit a bronzéremért folyó küzdelmekbe.

Címlapról ajánljuk
Márkus Luca: hajlamos vagyok a boldogságra, az életszeretetre

Márkus Luca: hajlamos vagyok a boldogságra, az életszeretetre

Öt fiatal művésznek ítélték oda idén a Junior Prima Díjat színház-, film- és táncművészet kategóriában. A legjobbak közé került Márkus Luca, a Vígszínház színművésze is, aki az InfoRádióban beszélt az eddigi pályájáról, a társulati tagság fontosságáról és a belső energiája forrásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×