eur:
389.33
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Gigaszerződés Ronaldónak: hat év alatt 15,4 milliárd

Cristiano Ronaldo lehet hamarosan a világ második legjobban kereső futballistája, ugyanis a portugál klasszisnak heti 140 ezer fontos (49 millió forint) szerződést kínál a Manchester United, ha a következő hat évben a Vörös ördögöknél marad.

Hat év alatt 44 millió font (15,4 milliárd forint) - ennyit kereshet Cristiano Ronalo, ha elfogadja klubja szerződés-hosszabbítási ajánlatát

Noha a portugál szélső kontraktusa 2012-ig érvényes, a Manchester United a csillagászati fizetéssel akarja honorálni a játékos idei remek teljesítményét: Ronaldo 29 mérkőzésen 27 gólt szerzett.

A 22 éves szélső közel jár ahhoz, hogy megdöntse a legendás George Best által tartott klubrekordot: az észak-ír csatár 33 találatot szerzett egy idényben. Ronaldónak több mint három hónapja van arra, hogy még hét találatot szerezzen, így új csúcsot érjen el.

Egy, a csapathoz közeli forrás szerint Sir Alex Ferguson minden pénzt megadna, hogy Manchesterben tartsa a portugál szélsőt, akit időről időre kapcsolatba hoznak a Real Madriddal. Legutóbb épp a játékos édesanyja mondta azt, szeretné egyszer a királyi klub mezében látni fiát.

A hírek szerint a manchesteri edzőt már Cristiano Ronaldo botrányai sem zavarják, csak az számít, hogy csapatában tudja a villámléptű játékost.

Ha aláírják a szerződéshosszabbítást, Ronaldo a legjobb kereső játékos lehet az angol bajnokságban, de a Los Angeles Galaxy-ben szereplő David Beckhamet ezzel sem üti ki a nyeregből.

A Chelsea védője, John Terry 130 ezer, Andrij Sevcsenko és Michael Ballack 121 ezer fontot keres hetente. A liverpooli Steven Gerrard 115 ezret vihet haza hétről hétre, míg a Manchester Unitedben szereplő Wayne Rooney 100 ezer fontos fizetést kap.

A News of the World című szigetországi bulvárlap már azt is kiszámolta, hogy Ronaldo ebből a pénzből hetente 900 örömlányt rendelhet magának.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×