eur:
395.68
usd:
366.63
bux:
65686.23
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Botrányba fulladt a Fradi szlovákiai edzőmeccse

Botrányba fulladt a Ferencváros labdarúgóinak szlovákiai, dunaszerdahelyi edzőmérkőzése. A Fradi-szurkolók sportszerűtlen viselkedése miatt a játékvezető 12 perccel a befejezés előtt lefújta a meccset.

Szinte minden szlovákiai napilap beszámol a dunaszerdahelyi stadion edzőpályáján történtekről.

A pozsonyi Artmedia elleni előkészületi meccsre a vendégeket több száz szurkoló is elkísérte, akikhez csatlakoztak a zöld-fehérek dél-szlovákiai hívei is.

A több mint 1.500 drukker állva szurkolt, mivel a műfüves játéktér mellett sem lelátók, sem padok nincsenek.

Az első 45 perc viszonylag nyugodt légkörben zajlott, ám a szünet után eldurvult a küzdelem.

Szemtanúk szerint a hazai játékvezető ítéletei gyakran a Fradit sújtották, a szurkolók egyre hangosabb tiltakoztak. Kétgólos hazai vezetésnél mindkét oldalon egyre több volt a durva belemenés, és a többszöri játékvezetői figyelmeztetés sem segített.

A légkör egyre feszültebbé vált, majd egy vitatható játékvezetői ítélet után a Fradi-drukkerek betódultak a pályára, és állítólag megtámadták az egyik szlovák játékost. A játékvezető emiatt idő előtt lefújta az összecsapást.

A hazai csapat másodedzője szerint a Fradi játékképességben elmaradt a hazaiak mögött, ezért durván játszott. Csank János, a vendégek edzője az Új Szónak nyilatkozva egyetértett azzal, hogy a játékvezető idő előtt véget vetett a küzdelemnek, mert szerinte még sokkal rosszabb dolgok történhettek volna.

Petr Kaspar, a pozsonyi csapat vezetője szűkszavúan csupán annyit mondott, hogy először játszottak előkészületi meccset a Fradi ellen, de valószínűleg utoljára is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×