eur:
393.79
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ismét megalázzák David Beckhamet?

Körvonalazódik a Fabio Capello által irányított angol labdarúgó-válogatott gerince. Az olasz szakember a Svájc elleni barátságos mérkőzésen debütál a Háromoroszlánosok kispadján, és várhatóan egyelőre nem számít David Beckhamre.

David Beckhamnek egyelőre várhatóan várnia kell századik válogatottbeli fellépésére, ugyanis úgy tűnik, Fabio Capello szövetségi kapitány kihagyja a Svájc elleni, február 6-i barátságos mérkőzésre készülő keretből.

Az angol válogatott olasz kapitánya még beszélni akar a Los Angeles Galaxy 32 éves labdarúgójával, mielőtt döntene a kerethirdetésről, de úgy tűnik, a Real Madrid után most a Háromoroszlánosoknál sem fognak egymás tenyeréből enni.

Madridban Fabio Capello látványosan összeveszett David Beckhammel, és sokáig nem számított a 32 éves sztár játékára. Végül, a köz nyomásának engedve, bizalmat szavazott a középpályásnak, és ezt ő remek játékkal hálálta meg.

Ennek ellenére az angol játékos tavaly nyáron az amerikai Los Angeles Galaxy tagja lett, míg Fabio Capellót a bajnoki cím után is menesztették a királyi gárdától.

A mostani várható mellőzésnek az az oka, hogy David Beckham november óta nem szerepelt tétmérkőzésen, ugyanis az észak-amerikai liga szünetel, és bár az utóbbi hetekben az Arsenal tréningjeit látogatja, nincs megfelelő edzettségi állapotban.

Fabio Capello korábban kétségeit fejezte ki az észak-amerikai bajnokság erősségével kapcsolatban, de nem zárkózott el attól, hogy szerepeltesse a 32 éves jobb oldali középpályást.

Egyelőre azonban a Tottenhamben szereplő Aaron Lennon, valamint a blackburni David Bentley teljesítménye is meggyőzte az olasz trénert, és a két fiatal játékost jobban preferálja Beckhamnél.

Fabio Capello szombaton hirdeti ki a válogatott keretet.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere korábban azt mondta: nincs kétsége afelől, hogy a szövetségi kapitány lehetővé teszi majd a középpályás számára, hogy századszor is felhúzhassa a címeres mezt. Ezzel az ötödik angol labdarúgó lehet, aki eléri ezt a határt.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×