eur:
389.65
usd:
363.79
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Telefonon ajánlgatja sztárját az Arsenal menedzsere

Kölcsönadná fiatal tehetségét, Theo Walcottot az Arsenal labdarúgó-csapatának menedzsere.

Arsene Wenger több kollégáját is felhívta már a Premier League-ben, ajánlva nekik a 18 éves labdarúgót.

A francia tréner csak olyan csapatnak adná kölcsön a sztárpalántát, ahol állandó lehetőséget kap, és nem szélsőként, hanem a pálya közepén szerepeltetnék.

Az Arsenal menedzsere azt követően döntött a kölcsönadás mellett, hogy Walcott kezdőként sem tudott megfelelő teljesítményt nyújtani a Tottenham elleni Ligakupa elődöntőben.

A korosztálya egyik legtehetségesebbjének tartott Walcott 2006 januárjában, 16 évesen igazolt az Ágyúsokhoz 12 millió fontért a Southamptontól.

A játékos a magyarok ellen debütált a válogatottban 2006 májusában, és bekerült a világbajnoki keretbe is, de akkor még nem kapott lehetőséget.

Theo Walcott először az Ágyúsok tartalékcsapatához került, majd idővel egyre többször számított rá Arsene Wenger, de a tehetsége alapján várt áttörés egyelőre még nem történt meg.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×