eur:
390.72
usd:
364.03
bux:
68154.98
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Még nem égnek örömtüzek a Fradinál

A Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) tájékoztatása szerint két cég is befizette határidőre a 400 millió forintos ajánlattételi biztosítékot az FTC által használt hat plusz két hektáros ingatlanegyüttes értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban. Az ajánlattételi határidő december 17-én jár le. Rieb György, a Ferencvárosi Torna Club elnöke kiemelte: még nem gyújtanak örömtüzeket.

A 400 millió forintos ajánlattételi biztosíték befizetése ad jogot arra, hogy a jelentkezők december 17-ig beadják a pályázatot az Üllői úti hat plusz két hektáros ingatlanegyüttes értékesítésére kiírt nyilvános tenderen - mondta az InfoRádiónak Rieb György, az FTC elnöke.

A sportvezető kifejtette: örül annak, hogy két jelentkező is akadt, de ez még nem jelenti azt, hogy örömtüzeket gyújtanak. Hozzátette: erre a KVI eredményhirdetése után lesz lehetőség.

Rieb György kiemelte: hivatalosan nem tudja, hogy ki a két jelentkező. Az egyik szinte biztosan a Kevin McCabe által vezetett brit cég magyarországi irodája, míg a másik cég a korábban pályázó belga társaság helyett egy lengyel vállalat lehet.

A KVI ötödik alkalommal írt ki pályázatot az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanegyüttesének értékesítésére.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×