eur:
395.35
usd:
357.43
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Az év pletykája: "Ha elárulnám a nevét, összeomlana a világ"

Hosszú titkolózás után beismerte a labdarúgó Bajnokok Ligája-győztes olasz AC Milan, hogy legfontosabb nyári átigazolási célpontjai között szerepel az Arsenal francia csatára, Thierry Henry szerződtetése. A 29 éves klasszist eddig főleg a Barcelonával hozták hírbe.

Alighanem már nagyon unják az angol Arsenal hívei, hogy nem múlhat el nyári átigazolási szezon Thierry Henry sorsának latolgatása nélkül. Idén eddig elsősorban a Barcelona csábítását emlegették, ám a katalánoknak most vetélytársuk támadt: a Bajnokok Ligája győztes AC Milan.

"Henry nagyszerű csatár és azok között a játékosok között szerepel, akik érdekelnek minket. Szeretnénk egy középpályást és egy csatárt igazolni, de egyik sem könnyű eset" - jelentette ki Carlo Ancelotti vezetőedző.

Csak Ronaldo volt jó igazolás

Az AC Milan szakvezetőjének már csak azért is szüksége lenne egy jó csatárra, mert bár a télen érkezett Ronaldo újjászületett, a tavaly nyáron igazolt Ricardo Oliveira finoman szólva sem hagyott mély nyomokat maga után, míg a világbajnok Alberto Gilardino a hírek szerint nem jön ki Ancelottival...

"Semmilyen oka nincsen annak, hogy ne valósulhasson meg Gilardino távozásról szőtt álma, ha találunk a helyére egy megfelelő játékost" - jelentette ki a szakvezető, aki ezzel alighanem ki is adta a csatár útját.

"Tavaly nyáron nem volt túl sok játékos, aki a Milánban szeretett volna játszani, most azért többen vannak. Van olyan is, akiről senki sem tételezné fel és ha elárulnám a nevét, összeomlana a világ. Rendkívül boldogok vagyunk, hogy nálunk szeretne játszani" - titokzatoskodott Carlo Ancelotti.

Ki más, mint Henry?

A találgatások természetesen rögtön megkezdődtek és az első játékos, akinek felmerült a neve, az Thierry Henry volt. A francia világ- és Európa-bajnok csatár a múlt héten határozottan cáfolta, hogy a Barcelonához vagy az Interhez igazolna.

A labdarúgó tavaly nyáron írt alá négyéves szerződést az Ágyúsokkal, ám azóta sokat volt sérült és egyre jobban frusztrálta, hogy csapata képtelen felvenni a versenyt a legjobbakkal.

Címlapról ajánljuk

HÖOK: felül kell vizsgálni a mostani kollégiumi rendszert

Szükség van Budapesten a korábban tervezett Diákvárosra - ezt az álláspontot képviseli továbbra is a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, amely a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szervezetével együtt folytat konzultációt a Kulturális és Innovációs Minisztériummal. A HÖOK egy-két hónapon belül fejezi be friss kutatását a kollégiumi férőhelyek számáról és minőségéről, de Budai Marcell szerint néhány következtetés már most borítékolható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×