eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Mészöly: "Átvertek minket!"

Megérkezés után rögtönzött sajtótájékoztatót tartott a Ferihegyi repülőtéren a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság magyar pályázati bizottsága; az eseményt néhány demonstráló fiatal bekiabálásai zavarták meg.

"Csalódottak vagyunk, a pályázati bizottság mindent megtett a sikerért, de sajnos, ez is kevésnek bizonyult" - mondta Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter.

"A pályázat csak egy lehetőség, nem garancia a sikerre. Mivel mindenki mindent megtett a győzelemért, nem tervezzük senkinek sem a felelősségre vonását" - tette hozzá.

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke elmondta, hogy a magyar-horvát kandidálás kapta a legjobb minősítést az európai szövetség (UEFA) technikai bizottságától, és a prezentációk között is a legjobbnak bizonyult.

Ezt a bejelentést a jelen lévő demonstrálók hangos kacagással és füttyel fogadták, Kisteleki azonban kijelentette: amiket mondott, azok az UEFA hivatalos adatai, bárki ellenőrizheti azokat.

Ezt követően Mészöly Kálmán korábbi olimpiai bajnok válogatott labdarúgó, a magyar nemzeti együttes volt szövetségi kapitánya kért szót, majd szenvedélyes beszédben arra kérte a jelen lévő tiltakozókat, hogy támogassák a magyar futballt és a szövetség törekvéseit.

Kisebb szópárbaj alakult ki Mészöly és az elégedetlenkedők között, amelynek végén a korábbi szakvezető azt kiabálta, hogy a döntéshozók közül a török és a ciprusi UEFA-illetékes személyesen neki ígérte meg, hogy a magyar-horvát pályázatra voksol.

"Átvertek, átvertek minket! - kiabálta Mészöly. A feszült hangulatban véget érő tájékoztató után Mészöly Kálmán elsírta magát.

A magyar pályázati bizottság tájékoztatása szerint a budapesti Hilton Szállóba tervezett ünnepség elmarad.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×