eur:
389.59
usd:
361.88
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Cristiano Ronaldo szerződést hosszabbított

Újabb öt évre szóló szerződést kötött Cristiano Ronaldo a Manchester United labdarúgócsapatával, a megállapodás szerint 2012-ig maradhat az Old Traffordon.

"Fantasztikus hír" - reagált Sir Alex Ferguson, a klub menedzsere.

"Ez is mutatja, hogy Cristiano jól érzi magát nálunk és a számára tökéletes klubban futballozik. Remek a kapcsolata a társaival, a vezetőséggel és a szurkolókkal is, meggyőződésem, hogy a Manchester United történetének legnagyobb játékosai közé emelkedik majd" - tette hozzá az edző.

Az elmúlt hónapokban Ronaldót többször hírbe hozták a Real Madriddal, amelynek irányítói nem is titkolták, hogy nagyon szeretnék megszerezni a 22 éves portugál válogatott támadót, a játékos azonban most pontot tett a távozásával kapcsolatos találgatásokra.

"Nagyon boldog vagyok. Mindig is az volt a célom, hogy itt maradjak, és trófeákat nyerjek a klubbal, remélhetőleg már ebben a szezonban" - nyilatkozta a klub honlapján az élete eddigi legjobb szezonját produkáló futballista, aki 2003 augusztusában érkezett a szigetországi csapathoz.

A Manchester United jelenleg vezeti a Premier League tabelláját, emellett pedig elődöntős a Bajnokok Ligájában és az FA Kupában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 18:02
×
×
×
×