eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Így tört orrot Navarro - videó

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kivizsgálja a keddi, Valencia-Internazionale Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után a játékosok között kitört verekedést. Közben a főbűnös, az ellenfél egyik futballistájának orrát betörő David Navarro bocsánatot kért, és szégyelli tettét.

Az UEFA vizsgálatot indít a Valencia-Internazionale mérkőzés után a játékosok között kitört tömegverekedés ügyében. Először Carlos Marchena és Nicolas Burdisso akaszkodott össze, majd mire már úgy tűnt, hogy sikerült a feleket szétválasztani, odarohant a Valencia cserejátékosa, David Navarro, és alattomosan megütötte az ellenfél futballistáját, akinek eltört az orra.

Az incidens az öltözőfolyosón folytatódott, ugyanis az Inter több játékosa elégtételt kívánt venni a spanyolon.

"Alaposan kielemezzük a történteket, rendkívüli szigorral fogunk eljárni" - közölte a szervezet szóvivője. Döntés várhatóan március 22-én, az UEFA fegyelmi bizottságának következő ülésén születik.


"Elvesztettem a fejem"

Közben bocsánatot kért Burdissótól a főbűnös, David Navarro. "Szégyellem magam, és sajnálom, ami történt. Korábban sohasem viselkedtem így, és nem is fogok újra" - mondta a Valencia cserejátékosa. Hozzátette: bármilyen büntetést elfogad.

"Csak azt láttam, hogy az egyik játékostársamat próbálják megtámadni, erre elvesztettem a fejem" - idézte fel az ütés előtti pillanatokat Navarro, aki hozzátette, hogy személyesen is elnézést fog kérni az Inter argentin játékosától.

A Valencia olasz védője, Emiliano Moretti próbálta megvédeni játékostársát. "Navarro egy teljesen normális ember, és nem tudom, mi indokolhatta, hogy ilyet tegyen."

Az Inter szakvezetője, Roberto Mancini gyávának nevezte Navarrót. "Nem lehet mást mondani arról, aki üt egyet, majd elszalad" - érvelt a tréner.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×