eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Beckham: "most hirtelen minden megváltozott"

David Beckham saját döntése volt a Real Madridtól a Los Angeles Galaxyhoz igazolni, ám családja mindenben támogatta. Az angol futballsztár szerint egyáltalán nem szeretik a rivaldafényt, és nem akar filmszínészi karriert építeni.

A futball, és nem filmszínészi karrierje indítása miatt igazolt a Los Angeles Galaxy együtteséhez David Beckham, aki saját elmondása szerint nem tud színészként játszani.

"A Los Angeles-be költözés teljesen az én döntésem volt" - emelte ki Az angol középpályás a The Sunnak adott interjúban. A futballista szerint felesége, Victoria Beckham csak annyit mondott: "Ha ez az, amit akarsz, akkor Amerikába megyünk."

"Bár a látszat az, hogy szeretjük a rivaldafényt, a vörös szőnyeget és a fogadásokat, a valóság azonban más" - emelte ki Beckham, ám szavaianak némileg ellentmond, hogy feleség máris szerződést kötött az egyik amerikai televíziós társasággal, amely a Los Angeles-be költözésről forgathat.

"Úgy érzem, a jó döntést hoztam, bár volt több ajánlatom Angliából és Olaszországból is, és az utóbbiak egyike nagyon csábított. Mindig új kihívásra vágyom" - hangsúlyozta a középpályás. Beckham szerint az élet egyszerűsége miatt szeretett családjával Madridban lakni, ám új tapasztalatokra vágytak.

"Amerikában szerepelni óriási kihívás. Látom, hogy az emberek azt gondolják, ezzel félig visszavonulok, mivel a Realnál és a Manchester Unitednél magasabbak voltak az elvárások, ám én ezt egy új feladatnak és előrelépésnek tartom" - vélekedett az angol középpályás.David Beckham fontos feladatnak tartja a futball tengerentúli népszerűsítését is. "Ez nem csak a játékról szól, hanem arról is, hogy az amerikai labdarúgás nagykövete legyek, és magasabb szintre emeljem a játékot az Államokban. Ugyanakkor butaság lenne azt hinni, hogy eljuttathatom a baseball, a kosárlabda vagy az amerikai futball szintjére."

"Nem azért megyek az Államokba, hogy megváltoztassak mindent, a célom az, hogy segítsek a gyerekeknek élvezni a játékot" - mondta, majd szerényen hozzátette: "valószínűleg az amerikaiak fele nem is hallott rólam."

"Harcos vagyok. Eldöntöttem, hogy itt maradok, keményen dolgozom, és visszanyerem a helyem a csapatban. Mindez sikerült" - mondta arra utalva, hogy miután kiderült Los Angeles-be igazolásának híre, a Real Madrid trénere, Fabio Capello lemondott a szolgálatairól, és egy hónapig nem állította be a királyi gárdába, azonban látva a középpályás igyekezetét, meggondolta magát, és ezt Beckham góllal és remek játékkal hálálta meg.

David Beckham megköszönte minden szurkolónak, aki visszakövetelte a válogatott keretbe. "Nyolc hónappal ezelőtt úgy tűnt, többet nem szerepelhetek a nemzeti tizenegyben. Két-három héttel ezelőtt nem játszottam a Real Madridban sem, és most hirtelen minden megváltozott, de tudom, egy újabb fordulat is ugyanilyen gyorsan beállhat" - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×