eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Már a spanyol király is azt követeli: mondjon le!

Már János Károly, a spanyol király is azt kérdezte a Kereskedelmi Kamara közgyűlésén Vicente Boludától, a Real Madrid alelnökétől, hogy mikor távozik Fabio Capello! Az olasz edzővel szemben egyre inkább fogy a türelem.

A barcelonai El Mundo Deportivo szerint Boluda válaszként azt mondta Õfelségének, hogy semmit nem lehet tenni, ameddig nem tudnak megállapodni Fabio Capellóval a végkielégítés mértékéről. Olyan magas ugyanis a szerződésbe foglalt összeg, hogy azt egyszerűen őrültség lenne kifizetni.

Mindazonáltal tartja magát a nézet: Fabio Capello legfeljebb az idény végéig marad. Egyelőre elhalkultak az azonnali menesztéséről szóló hírek, ugyanakkor az AS és a Marca, a két madridi napilap szerint bármikor a helyére ültethető lenne Míchel, a klub nyolcvanas évekbeli világklasszis középpályása, a B csapat mostani edzője.

Igaz, Míchel azt állítja, ő senkinek sem az embere, vele senki sem tárgyalt az utódlásról. Sőt, szívesebben beszélt arról - nem kifejezetten a mostani vezérkar kedvére téve -, hogy az előző elnök, Florentino Pérez minden idők legnagyobb presidentéje lehetett volna a Real Madridnál.

Míchel szerint Pérez hetven százalékban zseniálisan dolgozott, csak a sportszakmai kérdésekben tévedett...

Sokan tévedéssel vádolják Predrag Mijatovicsot, a jelenlegi sportigazgatót is, jövendölve, hogy Capello esetleg, bukása esetén, őt is magával ránthatja. A montenegrói mindenesetre azt állítja, nincs oka félelemre, négy évre szerződött, ameddig az elnökség bízik benne, ő nyugodt.

Más kérdés: mostanság minden lehet egy Real-vezér, csak nyugodt nem. Szinte biztos: bárhogy is záruljon a mostani szezon, a nyáron nagy változások várhatóak. Fabio Cannavaro visszavágyik a Juventushoz, a torinói klub hároméves szerződést kínálna neki. Legszívesebben vele tartana Robinho is. Diarra az Interhez mehet, míg Émerson is távozik - igaz, számára a következő három hónap sem lesz könnyű.

Már mentorával, Capellóval is összerúgta a patkót, miután az olasz edző, külön megállapodásukat megszegve, be akarta cserélni a Bayern ellen. Pedig a Pumának becézett brazil és Capello állítólag egyezséget kötött: a Bernabéuban gyakran kritizált középpályásnak a hazai meccseken nem kell játszania!

Mijatovics szívesen eladná mindegyikőjüket, mert kell a pénz: a londoni Times értesülése szerint a Real Madrid klub-, s ebből következően világrekordot jelentő összeget, közel húszmilliárd forintot készül ajánlani a Manchester Unitednek Cristiano Ronaldóért.

Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:30
2024. szeptember 7. 15:38
×
×
×
×