eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Ikreket igazolt a Manchester United

Alkalmasint néhány év múlva csodálkozik majd az a szélső, aki a Manchester United ellen játszva nem bír a vele szemben futballozó balhátvéddel, bizonyos Fabio Silvával. Átmegy a másik oldalra, s azt hiszi, megőrült...

A jobbhátvéd helyén ugyanis egy, a csapattársra a megszólalásig (vagy még azután is...) nagyon hasonlító fiúba, Rafael Silvába ütközik majd.

A Manchester United, miután már két éve figyeli a brazil korosztályos válogatottakban szereplő testvérpárt, végül leszerződtette az ikreket. Rafael és Fabio Silva a nyáron, július 9-én, a 18. születésnapjuk után érkezik majd az Old Traffordra.

Az eddig a Fluminense csapatában játszó fiúk egyébként nagyon tehetségesek, 15 évesen már Dél-Amerika bajnokai lettek a korosztályos válogatottal. Nem tagadják, számukra új világot jelent majd a manchesteri szerződés, ezért, bár nagyon vágynak Európába, sokáig gondolkoztak azon, hogy igent mondjanak.

Ám döntött egy telefonhívás: Cristiano Ronaldo meggyőzte őket, hogy egy portugál anyanyelvű, egyébként a meleghez, a nyárhoz szokott futballista is remekül megélhet az Old Traffordon.

Fabio és Rafael Silva már egy felkészülési mérkőzésen magára is húzta a Manchester United mezét.

Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:30
2024. szeptember 7. 15:38
×
×
×
×