eur:
393.1
usd:
367.19
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Fisichella, az öngóllövő

Szabó Róbert szakújságíró szerint vasárnap a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon a motorok játszhatják a főszerepet, hiszen a V8-asok két egymási utáni futamon most szerepelnek először. A szakújságíró az InfoRádiónak beszélt a hétvégi verseny esélyeiről.

A motorcsere miatt hátrébbról rajtolóknak (David Coulthard, Felipe Massa) a szakújságíró szerint csodára lenne szükségük ahhoz, hogy a dobogóra állhassanak, megismételve ezzel Kimi Räikkönen Bahreinben bemutatott produkcióját. A finn pilóta akkor a 21. pozícióból rajtolva a harmadik helyen ért célba.

Szabó Róbert szerint Malajziában is a Renault, a Ferrari, és a McLaren autói dominálnak, de elképzelhető, hogy nem az év első versenyén is villogó pilótáikkal. Massát ugyan nem tartja még elég érettnek a szakújságíró, de véleménye szerint Giancarlo Fisichella és Juan Pablo Montoya is odaérhet a dobogóra.

Fisichellát ugyanakkor sokan "leírták" tavalyi teljesítménye után. Szabó Róbert az olasz pilótát egy olyan focistához hasonlította, aki döntő helyzetben mindig öngólt lő. Lebecsülni azonban nem szabad, mert jó képességekkel rendelkezik, de most már ki kellene lépnie a nála több mint nyolc évvel fiatalabb Fernando Alonso árnyékából.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×