eur:
393.18
usd:
367.57
bux:
0
2024. április 24. szerda György

A Renault átmentette formáját

A hétvégén megkezdődik a Forma-1-es világbajnokság 2006-os idénye. A szakértő szerint a Renault mellett a McLaren, a Honda és a Ferrari rúghat labdába.

A téli tesztek időnként meglepő eredményei után Szabó Róbert elsősorban a Renault tartja a most hétvégi Bahreini Nagydíj legnagyobb esélyesének. Hozzátette azonban: a versenyszimulációkban mások is jeleskedtek.

"Hogyha a nagydíj-szimulációs eredményeket nézzük, itt már a McLaren, valamint bizonyos pályákon a Honda és a Ferrari is abban az ütemben tudott dolgozni, olyan összidőket produkálni, mint a Renault."

Három csapat, a Honda, a Ferrari és a Toro Rosso idén már tesztelt Bahreinben. A szakértő szerint ez előny, de csupán az első szabadedzések napjára. A pályára vonatkozó általános beállítások ugyanakkor mindenkinek megvannak a tavalyi évről.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×