eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Barca-blama a Nou Campban

A Barcelona az eltiltott Ronaldinho nélkül 3-1-re kikapott az Atlético Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Angliában a Chelsea gyakorlatilag bajnoknak tekintheti magát: újra legyőzte a Liverpoolt. Az olasz élvonalban a Milan csak gólnélküli döntetlent játszott a Lazio ellen.

Spanyolország

A hosszú sikersorozat után rossz hetet zárt a Barcelona. A katalán gárda a hétközi kupabúcsú után hazai pályán 3-1-re kikapott az Atlético Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A fővárosi együttes a kétgólos Fernando Torres vezérletével gyűrte le az eltiltott Ronadlinho nélkül felálló barcelonaiakat.

A madridiakon kívül még senki nem győzte le a Primera Divisiónban a Barcelonát, ez az Atléticónak mindkétszer is sikerült. A Barcelona még így is kilenc pontos előnnyel vezet a második Valenciával szemben.


A Zaragoza hazai pályán az első félidő közepén már 4-0-ra vezetett a Betis ellen, végül csak 4-3-ra győzött sevillai riválisa ellen.

Anglia

A mindig magabiztos Jose Mourinho most már joggal bizakodhat és lassan tényleg kezdheti hűteni a pezsgőket, hiszen csapata, a Chelsea hazai pályán Gallas és Crespo egy-egy góljával 2-0-ra nyert a Liverpool ellen az angol bajnokság 25. körében. A címvédő londoni együttes előnye így már 15 pont a második helyen álló Manchester Uniteddel szemben a tabellán.

Olaszország

<

A juvés Del Pierót ünneplik (fotó: epa)

Az olasz ligában listavezető Juventus tartja előnyét az Inter előtt: a zebramezes gárda ezúttal Torinóban győzött 1-0-ra az Udinese ellen a bajnokság 23. körében.

A címvédő csak nagy nehezen gyűrte le udinei riválisát, hiszen a szokás szerint csereként beszálló Alessandro Del Piero a 70. percben lesen állva szerezte a mérkőzés egyetlen gólját, a Juve-hátvéd Cannavaro pedig gólhelyzetben lökte ki a labda alól az Udinese támadóját.

Az Inter is egygólos sikert aratott: a milánóiak Cruz találatával 1-0-ra győztek a vendég Chievo ellen. A másik miláni gárda, a Milan továbbra is szenved: a megalázó hétközi kupabúcsú után ezúttal gólnélküli döntetlent játszott a Lazio otthonában.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×