eur:
388.83
usd:
370.93
bux:
55649.46
2023. október 2. hétfő Petra

A szlovákok testén át juthatunk ki a vb-re

Elkészítették a 2007-es világbajnokság selejtezőinek párosítását: a magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovákiával küzdhet.

A magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovákiával csaphat össze a 2007-es németországi világbajnokság selejtezőiben.

Az első mérkőzés június 10-én vagy 11-én lehet idegenben, míg a visszavágót egy héttel később rendezik, várhatóan Szombathelyen, az új sportcsarnokban.

A magyar kézilabdázók jól ismerhetik a szlovák stílust, hiszen a szomszédos ország válogatottjának több játékosa is magyar klubokban szerepel.

A svájci Európa-bajnokságon 13. helyen végzett magyar csapat szövetségi kapitánya, Skaliczky László szerint megfelelő összefogással és jó rákészüléssel legyőzhetők a szlovákok.

Címlapról ajánljuk

Musk Twitterháborúja a migránsmentők és a „kunyizó” Zelenszkij ellen

A SpaceX és az X gazdája ezúttal Németországnak szólt be, amiért finanszírozza a migránsokat az olasz partokra „csalogató” német mentőhajókat és kapott tőle régi „barátja”, Zelenkszij elnök is, amiért segélyekért kilincsel Nyugaton.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.02. hétfő, 18:00
Tárnok Balázs
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének vezetője
Vegyesen zárt Amerika

Vegyesen zárt Amerika

Múlt héten nyomás alatt tartotta a piacokat, hogy sikerül -e elkerülnie az amerikai kormányzat költségvetési okok miatti leállását. A megállapodás végül az utolsó pillanatban született meg, ezt követően azonban felemásan teljesítettek reggel az ázsiai tőzsdék. Európában ugyan határozott emelkedéssel indult a nap, a déli órákra azonban elfogyott a lendület, délután pedig már egyre nagyobb mínuszban vannak a tőzsdék. Amerikában pedig vegyesen zártak a vezető részvényindexek. Ami a gazdasági eseményeket illeti, a külföldi adatközlések közül az eurózóna munkanélküliségi adataira, az amerikai ISM BMI-re, valamit Jerome Powell Fed-elnök beszédére kell figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×