eur:
393.05
usd:
366.52
bux:
66771.49
2024. április 25. csütörtök Márk

Kiütötték a címvédő Győrt

Elveszítette veretlenségét a Győr a női kézilabda-bajnokságban. A címvédő rendkívül gyenge játékkal 33-24-re veszített a Dunaferr vendégeként. A dunaújvárosi együttes legjobbja a 12 gólos Radulovics Bojana volt, de a kapus Sirina Irina is sokat tett a sikerért.

A Dunaferr magabiztos játékkal 33-24-re nyert a vendég Győr ellen a női kézilabda-bajnokság szombati rangadóján. Kiss Szilárd vezetőedző tanítványai már a mérkőzés elején elhúztak a szokatlanul indiszponált győriek ellen, a szünetre pedig már nyolc (19-11) gól volt az előnyük.

A hazai együttes a szünet után sem vett vissza a tempóból, a 12 góllal záró Radulovics Bojana játéka fénykorát idézte, Lovász Zsuzsa és Borbás Rita higgadtan értékesítette ziccereit, a kapuban pedig Sirina Irina remekelt. A hajrához közeledve egyszer 13 gól is volt a különbség, de a vendégek ebbe azért nem törődtek bele. Végül úgy kaptak ki kilenc góllal, hogy az eredmény rájuk nézve volt hízelgő.

A játéknap előtt még százszázalékos Győr játékmestere, Görbicz Anita ezúttal jóval tudása alatt teljesített, és nagyon hiányzott a sérült Gogirla is. (A Dunaferr két hiányzóját, Nagy Ivettet és Kindl Gabriellát remekült pótolták a csapattársak.)

A mérkőzés előtt, a csarnok előterében avatták fel a tavaly január 19-én autóbalesetben elhunyt Kulcsár Anita emléktábláját. Az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó mindkét együttesben játszott. Halála után a 2004-es teljesítménye alapján a világ legjobb játékosává választották.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×