eur:
395.78
usd:
372.1
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

25 gól egy meccsen

Samuel Eto'o nem bírta idegekkel: a kameruni csatár rontott először és utoljára a 24 lövésből álló 11-espárbajban Elefántcsontpart ellen a labdarúgó Arfika Kupa negyeddöntőjében.

A büntetők napja volt a szombati az Egyiptomban zajló labdarúgó Afrika Kupán: tizenegyespárbaj után jutott be az elődöntőbe Elefántcsontpart és Nigéria is.
/>
/>Az Elefántcsontpart-Kamerun negyeddöntőben az 1-1-es döntetlen után a pályán maradt mind a 22 játékos belőtte első büntetőjét, majd a 12. körben a Barcelona kameruni klasszisa, Eto'o hibázott, a Chelsea elefántcsontparti csatára, Drogba viszont nem, így 12:11-re Elefántcsontpart nyerte a párbajt.
/>
/>A Nigéria-Tunézia meccsen ugyancsak 1-1-es döntetlen után következhettek a 11-esek, a nigériaiak 6:5-re bizonyultak jobbnak a címvédőnél.
/>
/>Pénteken Szenegál és a házigazda Egyiptom harcolta ki a négy közé kerülést. A döntőbe jutásért Elefántcsontpart-Nigéria és Egyiptom-Szenegál összecsapás lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×