eur:
393.1
usd:
367.2
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Eto'o a kameruni válogatottban is villog

Mesterhármassal tűnt ki Samuel Eto'o a kameruni labdarúgó-válogatottban az Afrika Kupa csoportmérkőzéseinek első fordulójában. A csatár már a Barcelonával is hónapok óta csak nyer. A világbajnoki résztvevő Togo vereséggel kezdett.

A labdarúgó Afrika Kupa csoportmeccseinek első fordulójában Kamerun 3-1-re győzött Angola ellen. A siker főszereplője a Barcelona csatára, Samuel Eto'o volt, ő szerezte a kameruniak mindhárom gólját, míg az angolaiak csak egy gólt lőttek, azt is büntetőből.

Eto'o már klubcsapatával is legyőzhetetlen volt az elmúlt hónapokban: a Barcelona legutóbbi 17 tétmérkőzését kivétel nélkül megnyerte. A sorozatnak tevékeny részese volt a kameruni gólvágó, a meccsek többségén góllal tűnt ki a katalán együttesből.

Elefántcsontpart 1-0-ra győzött Marokkó ellen. A gólt a Chelsea támadója, Didier Drogba szerezte. Az elefántcsontparthoz hasonlóan világbajnoki résztvevő Togo 2-0-ra kikapott a Kongói Demokratikus Köztársaság válogatottjáról.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×