eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

Szerződteti a Monaco Vierit

Christian Vieri, a Milan olasz válogatott támadója a francia élvonalban szereplő Monaco labdarúgócsapatához szerződik. Az átigazolás lehetőségéről alig egy nappal korábban Adriano Galliani, a Milan elnöke beszélt egy televíziós interjúban.

A 32 éves futballista - aki a nyáron érkezett a városi rivális Intertől - kedden utazik új állomáshelyére, ahol átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd ha mindent rendben találnak, aláírhatja kontraktusát.

"Ez egy speciális év. Mivel mindenki szeretne ott lenni a világbajnokságon, játszanod kell. Ha nem lehetsz ott a pályán, váltani kell. Örülök, hogy Vieri és Cassano is játéklehetőséghez juthat a jövőben" - mondta a RAI televíziós csatornának Marcelo Lippi szövetségi kapitány.

Vierinek több honfitársa is a Monacónál van: a trénere Francesco Guidolin, míg a csatártársa Marco Di Vaio lesz.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×