eur:
395.02
usd:
368.37
bux:
69781.83
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Tompos Kátya és a a Budapest Klezmer Band koncertje a Zsidó Nyári Fesztiválon Budapesten, a Dohány utcai zsinagógában 2014. augusztus 31-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Nem fog semmit tudni a nyilvánosság Tompos Kátya temetéséről

Később a színésznő tisztelőinek is lesz lehetőségük a búcsúzásra a sírnál, amelynek helyét utólag nyilvánosságra hozzák.

A nyilvánosság kizárásával, titokban helyezik végső nyugalomra a május 31-én elhunyt közkedvelt színésznőt, énekest, Tompos Kátyát - írja a Blikk.

A lap megtudta, a temetés még nem történt meg, annak részleteiből azonban kihagyják a közönséget, csak szűk körben osztják meg.

Ezt kérték a családtagok arra hivatkozva, hogy maga a művésznő is visszahúzódó ember volt.

Később a színésznő tisztelőinek is lesz lehetőségük a búcsúzásra a sírnál, amelynek helyét utólag nyilvánosságra hozzák.

Tompos Kátya évek óta súlyos beteg volt, és későn is fordult a nyilvánossághoz segítségért. Amikor bejelentették, hogy a megsegítésére szervezett gyűjtés sikerrel lezárult, akkor érkezett a halálhíre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Ma kamatdöntő ülést tartottak a Magyar Nemzeti Bankban, ahol a várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal, 7%-ra mérsékelte irányadó kamatát a jegybank. A tengerentúlon is fontos, a piacok számára is meghatározó adatot közölnek: az amerikai kiskereskedelmi eladások alakulását. Az amerikai kereslet változása inflációs szempontból fontos, így egy vártnál jóval erősebb vagy gyengébb adat kibillentheti a piacokat, heves mozgásokat okozva a tőzsdéken. Az ázsiai piacokon ma reggel felemás volt a hangulat, míg óvatos emelkedést láthatunk Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×