eur:
389.7
usd:
364.5
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agentha Fältskog és Benny Andersson (b-j), a svéd ABBA együttes tagjai az ABBA Voyage című virtuális show bemutatóján a londoni ABBA Arénában 2022. május 26-án. A koncerten nem a zenekar tagjai, hanem az 1979-es külsejük alapján készített digitális avatarjaik lépnek fel egy tíztagú zenekarral. Az ABBA együttes negyven évvel The Visitors című albuma után készítette el Voyage című lemezét. Az 1972-ben alapított és 1982-ben feloszlott zenekar a hetvenes évek egyik legnépszerűbb popformációja volt, világszerte több mint 400 millió lemezt adtak el.
Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Akmen

73 évesen indít szólókarriert az ABBA legendája

Agnetha Fältskog tíz évvel ezelőtti albumának újragondolásával indítja újra énekesnői pályafutását.

Az 1970-es évek egyik legnépszerűbb zenekara volt az ABBA, de a svéd együttes a gyorsan szerzett világhírnév után feloszlott. A négy tag közül többen próbálkoztak szólókarrierrel is, de meg sem tudták k9zelíteni a régi sikereket.

Most Agnetha Fältskog, a legendás együttes egyik női tagja jelentkezett új dallal. A 73 éves svéd énekesnő új száma a tíz évvel ezelőtt megjelent A című albumának újragondolásából jött létre. A dal címe Where Do We Go From Here lett, ami új albumának első dala – írja az Index.

Hirtelen jött ötlet volt – nyilatkozta az énekesnő, mikor arról kérdezték, mi inspirálta az elkészítésére. Amikor arról kérdezték, milyen érzéssel tölti el, hogy a mai napig szólnak dalai a rádióban azt mondta: "Ezt sosem lehet megunni, mindig izgalommal tölt el a tudat, hogy erről most beszélni fognak az emberek. Imádom a zenét, mindig tele van vele a fejem és a szívem is. A zenével kelek és fekszem."

Agnetha Fältskog, Anni-Frid „Frida” Lyngstad, Benny Andersson és Björn Ulvaeus négyese 2021-ben állt össze újra, amikor kiadták az ABBA: Voyage albumot, ami összesen 10 számot tartalmazott.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×