eur:
394.07
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pexels.com

Már be lehet lesni a "Monica Lewinsky-filmbe"

Egy egész sorozatévad szól az 1998-as amerikai elnöki szexbotrányról.

Az American Crime Story sorozat 3. évadát ősszel teszik elérhetővé, de már most bele lehet pillantani a Bill Clinton és gyakornoka, Monica Lewinsky viszonyát feldolgozó alkotásba - olvasható a HVG-n.

A sorozatévad Impeachment névre hallgat majd, szeptember 7-től lesz nyilvános az amerikai FX-en.

A sorozatösszlet először O. J. Simpson ügyével, majd a Versace-gyilkossággal foglalkozott, ezt követően tér rá Bill Clintonékra. Az alkotás alapjául szolgáló könyv arról szól, hogyan vonták felelősségre az elnököt, majd hogyan nem bukott bele az ügybe.

Ismert: 1998 januárjában jelent meg a nyilvánosságban, hogy Bill Clinton és huszonéves gyakornoka között viszony van, amelyet először az elnök tagadott, majd beismert.

Az Egyesült Államok első emberét Clive Owen fogja alakítani, míg Beanie Feldstein játssza Lewinskyt.

A trailerbe a HVG cikkén keresztül lehet betekinteni.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×