eur:
389.38
usd:
362.64
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay.com

Ez az a film, ami miatt Amerika népe visszatért a moziba

A karácsonyi hétvégén debütáló film globális jegybevétele 36,1 millió dollár (10,7 milliárd forint) volt.

A Wonder Woman 1984 behúzta a nézőket a pandémia miatt világszerte elcsendesedett mozikba. Az Amerikában a karácsonyi hétvégén debütáló film globális jegybevétele 36,1 millió dollár (10,7 milliárd forint) volt.

A sikerre való tekintettel a Warner Bros. filmstúdió vasárnap már meg is erősítette, hogy a szuperhősfilmnek harmadik része is lesz.

Az AT&T Inc. médiavállat tulajdonában lévő stúdió adatai szerint Észak-Amerikában 16,7 millió dollár (5 milliárd forint) volt a jegybevétel péntektől vasárnapig, ami a legjobb premierhétvégi eredmény március óta, amikor a koronavírus-járvány miatt a mozik zömét be kellett zárni. Ugyanakkor ez az összeg csak töredéke egy ilyen nagyszabású hollywoodi produkció pandémia előtt jellemző premierhétvégi bevételének.

A WW84-et Amerika-szerte milliók nézték a WarnerMedia HBO Max streaming-szolgáltatásán is, amelyen a mozis bemutatóval egyidejűleg tették hozzáférhetővé a filmet az előfizetőknek. Pénteken háromszor annyi ideig nézte a közönség az HBO Maxot, mint egy átlagos napon novemberben - számolt be róla a szolgáltató.

A Warner közölte, hogy felgyorsítja a Wonder Woman harmadik epizódjának előkészítését, amelyet ismét Patty Jenkins rendez, és a címszerepben megint Gal Gadot látható.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×