eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Manchester, 2018. június 6.Ronnie Wood, Mick Jagger, Charlie Watts és Keith Richards, a Rolling Stones brit rockzenekar tagjai (b-j) a No Filter című európai turnéjuknak a manchesteri Old Trafford stadionban adott koncertjén 2018. június 5-én. (MTI/EPA/Nigel Roddis)
Nyitókép: Nigel Roddis

Lesújtó hír a Rolling Stones-rajongóknak

Mick Jagger beteg, a hivatalos verzió szerint "orvosi kezelésre van szüksége", ezért nem turnézik a legendás zenekar.

Mick Jagger betegsége miatt elhalasztja észak-amerikai turnéját a Rolling Stones. A hírt a legendás együttes szombaton tette közzé honlapján és a Facebookon.

Arról nem közöltek részleteket, hogy mi baja van a 75 éves frontembernek. Azt írták csupán, hogy Mick Jaggernek azt tanácsolták: most ne turnézzon, mert "orvosi kezelésre van szüksége".

Az énekes frontember a Facebookon és a Twitteren is elnézést kért a kellemetlenségért.

"Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat" - fogalmazott Mick Jagger, hozzátéve: elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

A Rolling Stones áprilisban, májusban és júniusban számos egyesült államokbeli és kanadai helyszínen lépett volna fel. A zenekar az új időpontokat a zenekar hamarosan közzéteszi.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×