eur:
393.94
usd:
369.22
bux:
65720.4
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Hegyi Barbara: jó nézni, mit művelünk az életünkben

Szellemes dialógusok, mulatságos helyzetek jellemzik Neil Simon önéletrajzi ihletésű darabját, amelyben egy özvegy férfi és egy elhagyott nő talál egymásra. Az Ölelj át! bemutatója péntek este lesz a Spirit Színházban. A főszereplő nőt játszó Hegyi Barbara szerint az előadás azért szerethető, mert pont olyan, mint a mi életünk - csak egy kicsit humorosabb.

„Mindig izgalmas, amikor semmi más nem történik, csak a szívünkkel és az agyunkkal vagyunk jelen egy színdarabban. Nagy események nincsenek, egy ez úgynevezett társalgási színdarab, nagy tereket nem szaladgálunk be, nagyrészt üldögélünk és beszélünk, tehát fejben és szívben kell megtenni az utakat. Ez önmagában nagyon kihívás” - mondta Hegyi Barbara.

A színművész hozzátette, a darab nagyon szellemes, jó fordulatokat használ, nagyon igazi, sok helyen nagyon eredeti. A két ember megismerkedése bár nagyon életszerű, kicsit különösebb és a megérkezés gubancosabb. Hozzátette, ismerjük ezeket az embereket, a fordulatokat, csak talán nem ebben a sorrendben.

„A szívben van a humora és a humorában a szíve. A kettő nem szétválasztható. A nézők általában imádják ezeket a típusú darabokat. Egyrészt magukra ismernek, másrészt nagyon szórakoztató módon meséli el mindazokat, ami miatt a hétköznapokban szenvedünk, vagy amire vágyakozunk. Mindig jó nézni és megélni, hogy valaki más játssza a szerepemet és nézőként látom, miket szoktam művelni a saját életemben” - fogalmazott Hegyi Barbara.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×