eur:
392.15
usd:
366.29
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Verekedhetnek a kiadók a Falusi-Presser lemezért

Falusi Mariannak készített a közelmúltban lemezt Presser Gábor. A Kossuth-díjas előadóművész, dalszerző az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, hamarosan kiadót keresnek az anyag megjelentetéséhez. A teljes beszélgetést ma este 18 órától hallgathatják meg az InfoRádió Aréna című műsorában.

A lemez ötlete Presser Gábortól származik, sokszor hallotta Falusi Mariannt énekelni, és bár jó barátságban vannak, nem dolgoztak még együtt.

„Sokszor hallottam a Falusit énekelni, mindig elájultam, hogy énekel ez a nő. Arra gondoltam, hogy összeállíthatna magának egy anyagot, ami csak arról szól, hogyan tud énekelni. Erre azt mondta, állítsa ezt össze a Pici bácsi. Én nem akartam, de van annyi anyag, amit tőlem énekelt, ha akar, csinálhatunk egy otthoni lemezt. A könyvespolc előtt ott egy zongora, két mikrofon. Én nem nagyon énekelek benne, de föl tudjuk venni és szobalemez legyen” - idézte fel Presser Gábor.

Hozzátette, elkezdtünk ezen dolgozni, a felvételeken olyanokat énekelt, hogy huszadszorra hallgatva is „hátast dob” tőle.

„Nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen gyönyörűen, drámai erővel és megőrülten tudjon énekelni” - hangsúlyozta Presser Gábor.

Az előadóművész elmondta, a lemez a napokban készült el.

„Most várjuk, hogy a sült galamb a szánkba repüljön, hatalmas verekedés lesz Budapest valamelyik fontos terén, a kiadók egymást verik, hogy megkaphassák a Falusi-Presser ének-zongora lemezt” - mondta Presser Gábor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×