Az olasz ásványvíz márka második alkalommal rendezi meg Milanóban csütörtöktől a világ fiatal gasztronómiai tehetségeit felkutató és támogató főzőversenyét. A megmérettetésre a világ 90 országából, 20 versenyrégióból több mint háromezer 18 és 30 év közötti, legalább egyéves tapasztalattal rendelkező séf, sous chef és chef de partie (csoportvezető) nevezett egy emblematikus étel fotójával és receptjével. Az elődöntőbe kétszázan jutottak tovább, a milánói döntőben pedig a 20 régiós győztes versenyez majd.
Sándor Rodrigo, aki korábban többek között a budapesti Costes Downtown chef de partie-ja is volt, a júliusban Bukarestben megrendezett kelet-európai régiós versenyen tökéletes technikai tudással megvalósított mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló táljával vívta ki a győzelmet - olvasható az ásványvízmárka magyar forgalmazóját tulajdonló Central Europe Mineral Water (CEMW) közleményében.