INFORÁDIÓ 
2020. április 8. szerda
Dénes

kultúra

film

filmforgatás

terence hill

western

Új filmet forgat Terence Hill

InfoRádió / MTI

Új film - egyes hírek szerint western - forgatását kezdte meg hétfőn a dél-spanyolországi Almeríában Terence Hill, a La llamaban Maryam (Maryamnak hívták) című produkciónak a 77 éves olasz színész a rendezője, a forgatókönyvírója és a főszereplője is egyben.

Az első napon egyebek között az andaluziai város kikötőjében vettek fel jeleneteket, de az öt hétre tervezett andalúziai forgatás után dolgoznak majd Olaszországban is.

Az almeríai forgatással Terence Hill, polgári nevén Marco Girotti első filmes sikereinek, a népszerű spagettiwesterneknek a helyszínére tért vissza, ahol egyben életre szóló barátsága is kezdődött kollégájával, Bud Spencerrel. A júniusban 86 évesen elhunyt Bud Spencer halálhíre is Almeríában érte, ahol éppen új filmjéhez kereste a helyszíneket.

Korábbi értesülések szerint a film egy olasz férfiról szól, aki kivonul a spanyol sivatagba, hogy megtalálja önmagát, és közben találkozik egy nővel.

A város önkormányzatának illetékese hangoztatta, Terence Hill visszatérése is azt bizonyítja, hogy Almería minden szempontból ideális helyszín a filmeseknek.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018