eur:
392.92
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Kapuzárási Piknik lesz a Budapest Parkban

Kapuzárási Piknik címmel ötnapos nyárbúcsúztató fesztivált tartanak a Budapest Parkban szeptember 21-től 25-ig. A fellépők között lesz a Péterfy Bori és a Love Band, a Brains, a Vad Fruttik, a Punnany Massif és a brit Example.

A fesztivál nyitónapján, szeptember 21-én szerdán a Péterfy Bori és a Love Band játszik. A zenekar a Budapest Parkban mutatta be júliusban Szédülés című új lemezét, és most visszatér, olyan közreműködőkkel, mint Minda Endre, Lovasi András, Henri Gonzo, a Supernem több tagja és Egyedi Péter. Utóbbi az Óriással előzenekarként is fellép - közölték a szervezők az MTI-vel.

Szeptember 22-én csütörtökön a drum and basst játszó Brains ad koncertet, előtte a Pannonia Allstars Ska Orchestra melegít be. Pénteken a Vad Fruttik nemcsak nyári, de budapesti évzáró fellépését tartja a Parkban, a csapat előtt az Esti Kornél hangol az estére. A Punnany Massif idén néhány fesztivált leszámítva csak itt lépett színpadra, a nyár búcsúztatására szeptember 24-én szombaton elhívják valamennyi előadót, akivel valaha együtt játszottak. A Punnany előtt Marge és zenekara játszik.

A Budapest Park utolsó idei koncertjét a brit Example adja. Az ismert producer-énekes nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Changed the Way You Kiss Me, a What We Made vagy a Chasing The Sun. Jelenleg hatodik albumán dolgozik, erről ízelítőként nemrég mutatta be a Latert. Example előtt JumoDaddy és barátai melegítenek be, köztük MC Kemon, Sena, Lábas Viki és Horváth Boldi, az afterpartyról Edo Denova és Dj Gomes gondoskodik.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×