eur:
394.33
usd:
370.26
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Laár és Galla újra együtt lép színpadra!

Több évtizedes kihagyás után lép fel ismét "Válogatott Laárogások és Gallantások" című estjével Laár András és Galla Miklós a MOM Kulturális Központban. Az abszurd humor két egyéniségének régi és új jeleneteit tartalmazó estről Laár András beszélt az InfoRádiónak.

„Az ötlet már 1984-ben megszületett, mert akkor mutattuk be először a Válogatott Laárogások és Gallantások című műsort, amit most felújítottunk” - mondta Laár András előadóművész.

Hozzátette: a mostani műsor régóta dolgozott bennük, hiszen korábban már csináltak együtt hasonló produkciót.

„Nagyon jól helyreállt köztünk az alkotói kémia, remekül tudunk együtt gondolkodni abszurd témákban. Teljesen egy rugóra jár az agyunk, ami a humort illeti, ezért tavaly felvetődött, hogy folytatnánk ketten az együttműködést. Galla Miki most nem tud a L'art pour L'art Társulatba visszaízesülni, mi ketten viszont igen” - fogalmazott az előadóművész.

Laár András elmondta, hogy régi és új dalok és szkeccsek egyaránt szerepelnek majd a műsorban.

„A legrégebbi időkből származó üde dalok és jelenetek mellé behoztunk néhány újat is. Olyan dalokat is előadunk, amelyeket régebben nem énekeltünk, vagy olyat is, amit korábban valaki más énekelt” - számolt be a műsorról Laár András.

Az előadóművész hozzáfűzte: izgatottan várja a színes műsort.

„Ezt a műsort többször el fogjuk játszani még azokon a helyeken, ahová hívnak minket, de itt nem állunk meg, hiszen vannak még új ötleteink, zenei és színházi produkciók egyaránt, tehát továbbra is biztosan együttműködünk majd” - mondta Laár András előadóművész az InfoRádiónak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
Már ma jöhet Amerika nagy segélye Ukrajnának, atomjaira robbantották az orosz légvédelmi rendszereket – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Már ma jöhet Amerika nagy segélye Ukrajnának, atomjaira robbantották az orosz légvédelmi rendszereket – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Mike Johnson, az Egyesült Államok Képviselőházának elnöke bejelentette, hogy a nap folyamán benyújtásra kerülnek azok a törvényjavaslatok, amelyek Ukrajna, Izrael és az Indo-csendes-óceáni régió támogatását célozzák - tudósított a Sky News. A hírek szerint egy Sz-400-as rakétarendszer is súlyos károkat szenvedett a tegnap éjjeli, Krím elleni ukrán támadás során – derül ki ez több, ukrajnai háborús közösségi médiaportál által megosztott fotóból. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×