eur:
392.64
usd:
367.63
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

David Bowie robbantott - videó

David Bowie új száma a brit kislemez eladási lista első tíz helyezettje közé került: a brit énekes egy évtizedes szünet után rukkolt elő a Where Are We Now? című dallal.

A 66 esztendős előadó a múlt héten, születésnapját ünnepelve dobta piacra legújabb szerzeményét, amely jelenleg a brit kislemez-eladási lista hatodik helyén áll. A Berlinben töltött napjaira visszatekintő lassú balladát, amelyet Bowie zongorakísérettel énekli, letölthető formátumban kezdték forgalmazni 119 országban. Az egy évtizedes szünet után megjelent dal szinte azonnal a brit iTunes lista élére tört.

A szigetország kislemez-eladási listáját jelenleg will.i.am és Britney Spears közös produkciója, a Scream and Shout című dal uralja, amely múlt héthez képest egy helyet lépett előre - adta hírül a BBC News. Az amerikai énekesnőnek ez a hatodik listavezető dala Nagy-Britanniában: utoljára a 2004-ben megjelent Everytime című slágerével sikerült meghódítani a helyi listát.

Taylor Swift I Knew You Were Trouble című száma három helyet javított az előző héthez képest, és immár a dobogó második helyének a tulajdonosa, míg a korábbi csúcstartó, James Arthur Impossible című dala visszaesett a ranglista harmadik helyére.

Emeli Sandé Our Version of Events című korongja eközben ismét átvette a vezetést a brit albumeladási listán, maga mögé utasítva a múlt heti első helyezettet, Calvin Harris 18 Months című nagylemezét. A bronzérmet a dalszerző Jake Bugg debütáló albuma szerezte meg, amely az előadó nevével azonos címet visel. Rihanna Unapologetic című korongja a negyedik helyre csúszott vissza, míg A nyomorultak című mozifilm zenéje a lista ötödik helyén debütált.

A lemezeladásokat jegyző brit vállalat, az Official Charts Company szerint Bowie Where Are We Now? című kislemezéből ez idáig 30 ezer példányt kapkodtak szét a rajongók, míg Spears és will.i.am közös kislemezéből 62 ezer darab fogyott. A brit énekes új számát a Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban márciusban debütáló The Next Day című album követi.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×